Chronische oogontsteking
April 26, 2017
Psoriasis
April 26, 2017
Show all
Angst, woede, laag zelfbeeld

Bij mij laatste bezoek ongeveer 2 jaar terug zit ik braaf met mij 2 dochters mijn beurt af te wachten bij de vrije healings op Leonsberg.

Terwijl ik aan de beurt kwam bij V, en mijn jongste dochter nog op haar beurt wachtte kwam Brian vrij en heeft haar toen plaatst laten nemen.

Op de vraag wat hij voor haar kan doen kwam als antwoord “ik ben altijd boos” hij heeft haar heel kindvriendelijk aangepakt en na mijn healing mij gevraagd om even erbij te zitten, dit was eerst heel zenuw wekkend toen hij me erbij vroeg te zitten. In minder dan 10 seconde was ik helemaal kalm en into alles dat hij me voorhield.

Heb de uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met handen en voeten aangegrepen. Thuis aangekomen zegt mijn dochter P, die meneer is zo lief.

Bij het persoonlijk gesprek 2 weken verder heeft hij me gevraagd waarom ik vind dat mijn dochter altijd boos is en het was van is gewoon zo. Hij heeft mij heel kalm en ingenomen verteld dat mijn dochter niks scheelt heel onschuldig en aardig is. Alle boosheid zit gewoon bij mij en ik die het gewoon in me dochter herken, die mij op haar manier probeerde te zeggen hoe ze mij ziet.

Met de volledige uitleg, advies en na het doornemen samen met mij was ik Brian zo dankbaar dat ik me geen geweldiger persoon (vreemd mens) in mijn leven hebt kunnen indenken zonder enige vooroordeel.

Hij heeft mij voor een weekje gevraagd wat hij huiswerk noemde te doen en bij dag 1 (eigenlijk al na mijn gesprek met hem) was mijn leven gewoon veranderd.

Na de Healing werd mij duidelijk dat er Angst Woede Laag zelfbeeld en ik weet niet wat allemaal gewoon hun huis hadden gevonden in mij. Brian noemde het Entiteiten.

Met de begeleiding van hem is mijn angst woede laag zelf beeld zo veel minder. Hij heeft me altijd gezegd you can do it en vandaag mag ik bij certificaat best geslaagde media werken bij het Ministerie waar ik werk in ontvangst nemen en ben gepromoveerd tot hoofd van de afdeling. All Credits to Brian, maar hij zegt to The Supreme Being using Pranic Healing with the Teaching of Master Choa Kok Sui

JM