Psoriasis
April 26, 2017
Show all
Hielspoor, Hoge bloeddruk, Onderrugpijn

 

Hielspoor:

Ik had ruim 2 jaren last van hielspoor, en was onder behandeling van de orthopeed, als behandeling voor de pijnen kreeg ik prikjes, in totaal 8 prikjes, gedurende 8 weken. De pijnen gingen weg en na een paar weken was het er weer.

Ik had verschillende hulpmiddeltjes voor me hielen gekocht zoals ice pads, voetzool gel, speciale schoenen enz.. Zonder resultaat.

Acupunctuur was de volgende stap voor mij, dit ging samen met een kruidenkuur, hiervan heb ik tien behandelingen gehad. Dit had ook een tijdelijke verlichting.

Onlangs maakte ik kennis met Pranic healing, Ik heb mij laten informeren over deze filosophie, geneeswijze en dacht waarom niet. Ik heb mij opgegeven voor een healing, na de 3de healing voelde ik al verbetering en na de 8ste healing  is de pijn voor 95% weg dit is voor mij een enorme verlichting, ik kan nu makkelijker lopen, en als ik de instructies van mijn healer opvolgt geloof ik dat in tijd ik volledig van hielspoor genezen zal zijn.

Hoge Bloeddruk:

Ik ben al 4 jaren Hoge Bloeddruk patiënt en moet deze in stand houden met medicijnen. Ondanks de medicijnen schommelde mijn bloeddruk tussen 170/110 en 190/120. Dankzij Pranic healing is de medicatie aan het afbouwen, na 8 healings is de medicatie met de helft afgenomen en mijn bloeddruk is zeer stabiel deze ligt nu tussen 125/85 en 131/90. Ook hier ben ik van overtuigd dat met Pranic healing ik genezen zal zijn van deze afwijking.

Rugpijn:

Rugpijn heb ik ongeveer een jaar lang last van, ik heb geprobeerd met rug oefeningen, massage, acupunctuur, zelfs een stoelmassage aangeschaft, dit alles zonder blijvend resultaat, de pijnen kwamen steeds terug. Goed geraden, heb het genezen met Pranic healing.

Om de succes te halen welke ik gehaald heb moest ik de instructies van de healer strikt opvolgen, en de opgegeven huiswerk stipt uitvoeren.

Ik had een keus om de healer steeds op te zoeken wanneer ik een klacht had of mijn chakra’s en Aura moest reinigen, of ik kon de trainingen volgen en mij verdiepen in Pranic healing om zodoende mijzelf, mijn gezin en anderen te healen.

Ik heb gekozen voor de tweede.

Gevolgde Trainingen / Workshops:

Basic Pranic healing, Advanced Pranic healing, Pranic Psychotherapy, Achieving oneness with the higher soul.

Met de technieken die ik op de Trainingen en Workshops geleerd heb (theorie en praktijk) kan ik mijzelf, mijn gezin en vrienden helpen met kleine klachten. Ik ben van plan mij verder te verdiepen in Pranic healing, dit is mijn nieuwe passie.

Mijn dank gaat uit naar:

Feroze Ayub

Natasha Bendter

Datum:      19 April 2017

 

Patient:      Joan Ayub Redjadiwirja (V)

Leeftijd:     41 jaar

Healer:       Natasha Bendter